Σχετικά με την Περιοχή Μελών
Η προβολή και ανάγνωση του περιεχομένου της Περιοχής Μελών, επιτρέπεται μόνο σε επιλεγμένα εγγεγραμμένα Μέλη.

Ο περιορισμός αυτός υφίσταται διότι, κατά βάσιν δέν επιθυμούμε να εκθέσουμε σε δημόσια προβολή, ιδιαιτέρως φρικιαστικές εικόνες σφαγιασθέντων Ελλήνων απο τους Κομμουνιστοσυμμορίτες κατά την περίοδο 1944 - 1949, την περίοδο δηλαδή του "Εμφυλίου Πολέμου" όπως επεκράτησε σήμερα, ή του Κομμουνιστοσυμμοριτοπολέμου όπως μου τον έμαθε ο Παππούς μου που τον εβίωσε, καθώς και οι ομήλικοί του.

Δευτερεύοντα λόγο υπάρξεως του περιορισμού αυτού, αποτελεί το γεγονός οτι στην Περιοχή Μελών, υπάρχουν ήδη αναρτημένα -κι αναρτώνται συνεχώς νεώτερα- διασωθέντα αντίγραφα Βιβλίων και Κρατικών Εγγράφων, περί ών διετάχθη η καταστροφή εν ονόματι της μή συντηρήσεως του ονομασθέντος ως "Εθνικού Διχασμού".

Δεδομένου όμως οτι επεβλήθη μονόπλευρη λήθη στην Ιστορία του Έθνους και συστηματική εν συνεχεία παραχάραξή της, όπου κάποιοι ξεχνούν το Παιδομάζωμα, τις σφαγές και τις θηριωδίες που έκαμαν οι πρόγονοί τους εις βάρος του Έθνους και θυμούνται μόνο "τους νεκρούς του Πολυτεχνείου", "τα Μακρονήσια" και το "Γοργοπόταμο", θεωρήσαμε Ιστορικό Χρέος μας πρός τα εγγόνια μας και προς τα εγγόνια των ομηλίκων μας, να δημοσιεύσουμε, έστω με περιορισμένη πρόσβαση, το τί πραγματικά συνέβη με τους Κομμουνιστοσυμμορίτες την περίοδο 1944 - 1949, όπως αυτά υπήρξαν καταγεγραμμένα στα Επίσημα Κρατικά Αρχεία.


ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

Οι έχοντες ενδιαφέρον και λόγο ν' αποκτήσετε πρόσβαση στα Αρχεία της Περιοχής Μελών, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail
nakosgrg@gmail.com, αναφέροντας ρητά τα στοιχεία σας, το Ψευδώνυμο και το e-mail που θα χρησιμοποιείτε κατά τη σύνδεσή σας καθώς και τον λόγο που επιθυμείτε την πρόσβασή σας στα συγκεκριμένα αρχεία.

Τα στοιχεία αυτά που θα
μας υποβάλετε με τη θέλησή σας, σας δηλώνουμε ρητά οτι θα τηρηθούν επ' αόριστον στο Αρχείο Πρόσβασης του Ιστοτόπου και θα συσχετισθούν με τις Ιστοσελίδες Περιορισμένης Πρόσβασης που επισκεφθήκατε στον Ιστότοπο αυτό. Επίσης, θα καταγραφεί η IP σας καθώς και ο χρόνος επισκέψεως και παραμονής σας σε κάθε Ιστοσελίδα Περιορισμένης Πρόσβασης.


Δέν υποσχόμεθα την de facto ή/και συνεχή πρόσβασή σας στην Περιοχή Μελών. Η πρόσβασή σας δέ, εφόσον εγκριθεί προσωρινά, θα τελεί συνεχώς υπο καθεστώς άρσεώς της κατά την ελευθέρα κρίση των Διαχειριστών του Ιστοτόπου, άνευ ουδεμιάς υποχρεώσεώς μας περί προτέρας ενημερώσεώς σας ή μετέπειτα αιτιολογήσεως της άρσεως αυτής..

Οι μή αποδεχόμενοι τούς παραπάνω όρους, παρακαλείσθε να μήν υποβάλετε αίτηση πρόσβασης.
Με εκτίμηση,
Γρηγόρης Νάκος.
Greg61
Greg61
Η Πραγματική Ιστορία της Νεώτερης Ελλάδας
Η Πραγματική Ιστορία της Νεώτερης Ελλάδας
Γρηγόρης Νάκος
Γρηγόρης Νάκος
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη