Σχετικά με τις αναρτήσεις του Ιστοχώρου αυτού.
Καλλιθέα, 20 Δεκ. 2011.

     Εδώ και μερικά χρόνια, απο τότε δηλαδή που κυρίως οι δύο μεγάλοι παράγοντες του Διαδικτύου  -η Google και η Wordpress- ξεκίνησαν να διαθέτουν δωρεάν εργαλεία δημιουργίας blogs και δωρεάν χώρο για την ανάρτηση αυτών των blogs, το Διαδίκτυο έχει κατακλυσθεί απο κάθε λογής ατομικές ή ομαδικές ιστοσελίδες, με κάθε λογής περιεχόμενο.

     Μέσα στην πληθώρα αυτή των ιστοσελίδων που απευθύνονται στους Έλληνες αναγνώστες, ένα μεγάλο -ίσως το μεγαλύτερο σήμερα- ποσοστό τους εκφράζει απόψεις των λεγόμενων "οργανωμένων δυναμικών μειοψηφιών" της Αριστεράς. Και, μέχρις εδώ, ουδέν το μεμπτόν υπάρχει. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει τις απόψεις του ελεύθερα και δημόσια.

     Το μεμπτόν όμως, υφίσταται στην προσπάθεια της Αριστεράς να ξαναγράψει την Ιστορία απο την αρχή, κατά πώς τους βολεύει,
παραχαράσσοντάς την:
    
     «Μετά το 1974 και μέχρι το 1981, αρχίζει από την αριστερά μία προσπάθεια να ξαναγραφεί η ιστορία, μια που οι συνθήκες το ευνοούν. Οι μη κομμουνιστές αντιστασιακοί χαρακτηρίζονται όλοι σαν προδότες και συνεργάτες των Γερμανών, τα εγκλήματα της ΟΠΛΑ και του ΕΛΑΣ αποσιωπούνται και ανακαλύπτονται εγκλήματα που διέπραξαν οι δεξιές οργανώσεις. Το κόμμα της Ν.Δ. που κυβερνά, προσπαθεί να αποστασιοποιηθεί από την έννοια της δεξιάς και αρκούμενο στην διαχείριση της εξουσίας, συμφωνεί στην κατάργηση των εορτών για την νίκη του Εθνικού Στρατού το 1949, στο Σύνταγμα Χωροφυλακής Μακρυγιάννη, της σφαγής του Μελιγαλά κ.ο.κ. προσπαθώντας να προωθήσει την λογική του κατευνασμού των πνευμάτων και της λήθης στο παρελθόν.»

     «Το 1981, η άνοδος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην εξουσία έδωσε νέα ώθηση στο ρεύμα αυτό και καθιέρωσε σαν επίσημη ιστορία την άποψη της αριστεράς για αυτό το θέμα. Ταυτόχρονα όλα τα κόμματα συμφώνησαν να τραβήξουν μία διαχωριστική γραμμή και να ορίσουν σαν εμφύλιο μόνο τον λεγόμενο τρίτο γύρο δηλαδή την περίοδο από το 1946 έως το 1949.»

     «Έτσι, όπως παρατήρησε την 25η Μαρτίου 1983 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η ελληνική Ιστορία λησμονείται και, ακόμη χειρότερα, παραποιείται. Το Κ.Κ.Ε. κατώρθωσε να παρουσιάζεται σήμερα με το φωτοστέφανο του μάρτυρος και με τις δάφνες του λαϊκού αγωνιστού και πατριώτου, που απαιτεί δίκαια την ιστορική του δικαίωση.»     Χαρακτηριστική είναι η τοποθέτηση του Υποστρατήγου κ. Κωνσταντίνου Παύλου, την 08.08.2008:

[...] Θα αναφερθώ «τηλεγραφικώς» επί των ιστορικών γεγονότων εκείνης της εποχής και των τεκταινομένων τα τελευταία χρόνια εκ μέρους των ηγεσιών μας:

-Στις 4 Δεκεμβρίου 1944, πριν ακόμα απαλλαγεί και ανασάνει η πατρίδα μας από τα δεινά της τριπλής κατοχής, εξαναγκάστηκε να αντιμετωπίσει μια νέα λαίλαπα, που εκδηλώθηκε στην Αθήνα από την τότε κομμουνιστική ηγεσία προς κατάληψη της εξουσίας και μπολσεβικοποίηση της χώρας μας (τα γνωστά Δεκεμβριανά).

-Τότε, με πρωθυπουργό τον αείμνηστο Γ. Παπανδρέου - παππού του σημερινού - και ανθρώπινο πολεμικό δυναμικό το ηρωικό Σύνταγμα Χωροφυλακής Μακρυγιάννη, αποφεύχθηκε, με την αυτοθυσία των ηρωικών ανδρών του - στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή - η κομμουνιστικοποίηση της μόλις απελευθερωθείσης πατρίδος.
Το ποιά θα ήταν η τύχη της Ελλάδος, εάν επικρατούσαν -τότε- οι κομμουνισταί, δεν απαιτείται υψηλός δείκτης νοημοσύνης για να γίνει αντιληπτό.

-Τα συμβάντα και οι άμεσα επικρεμάμενοι κίνδυνοι εκ της κομμουνιστικής απειλής οδήγησαν στην συμφωνία της Βάρκιζας, την οποία όμως τα σκληροπυρηνικά στελέχη του ΚΚΕ δεν αποδέχθηκαν, με αποτέλεσμα να αρχίσει - με την εντολή και απόλυτη στήριξη του Στάλιν, μέσω και των κομμουνιστικών ηγεσιών των ομόρων κρατών, η προπαρασκευή για την ένοπλη ρήξη των (Τρίτος Γύρος) με το νόμιμο και δημοκρατικό κράτος.

-Η έναρξη της ενόπλου ανταρσίας εκδηλώθηκε τον Μάρτιο του 1946, με αιφνιδιαστική επίθεση συμμοριών εναντίον του σταθμού χωροφυλακής Λιτοχώρου και την επακολουθήσασα σφαγή των ανδρών του.

-Το μακελλειό, που ξεκίνησαν οι αναρχοκομμουνισταί τον Μάρτιο του 1946, διήρκεσε μέχρι την 29 Αυγούστου 1949, ότε ο Εθνικός μας Στρατός (Ε.Σ.)τους συνέτριψε καθολικά και οριστικά στον ΓΡΑΜΜΟ και το ΒΙΤΣΙ.

-Το τίμημα για να είναι σήμερα η Ελλάδα ελεύθερη και να κατέχει την θέση που έχει μέσα στο παγκόσμιο γίγνεσθαι - και να μην είναι ένα θλιβερό κατάλοιπο του πάλαι ποτέ, αλήστου μνήμης, Σταλινισμού - ανυπολόγιστο σε ανθρώπινο δυναμικό, υποδομή και υλικό. Θα αναφερθώ μόνο ,στις απώλειες των ανδρών του Ε.Σ και των Σ.Α., που διατάχθηκαν και εστάλησαν από τις τότε τις νόμιμες και δημοκρατικές κυβερνήσεις (Παπανδρέου-Σοφούλη-Πλαστήρα -Τσαλδάρη) να πολεμήσουν και να σκοτωθούν για να σωθεί η Ελλάδα: Νεκροί Αξιωματικοί και οπλίται 1900, Τραυματίες 4100 και Αγνοούμενοι 8000.

-Μετά την συντριβή των αναρχοκομμουνιστών, την 29-8-1949, ετέθη πλέον τέρμα στην κομμουνιστική απειλή και άρχισε η πορεία του Έθνους προς τα εμπρός.

-Η πολιτεία μέχρι και το 1974,τιμούσε κάθε χρόνο - όπως είχε Ηθική και Εθνική υποχρέωση - όλους εκείνους που έπεσαν υπέρ πατρίδος, με επίσημες τελετές και δοξολογίες, στις 4 Δεκεμβρίου στου Μακρυγιάννη και στις 29 Αυγούστου στον Γράμμο και το Βίτσι .

Μετά την πτώση της θλιβερής δικτατορίας, άρχισε, άγνωστο γιατί, η αποκαθήλωση της πραγματικής Ιστορικής μνήμης, όσον αφορά ,στα διαδραματισθέντα γεγονότα της περιόδου 1945-1949 ως και των αγώνων και θυσιών του Ε.Σ.
Αποφασίσθηκε από την πολιτική ηγεσία, εν ονόματι δήθεν της Εθνικής συμφιλίωσης, αντί της συγχωρήσεως αυτών που σήκωσαν και έστρεψαν τα όπλα εναντίον της πατρίδος (δηλαδή των θυτών και ευτυχώς -για την Ελλάδα -ηττηθέντων), να επιβληθεί η μονόπλευρη λήθη !!! (Και καταληκτικά η περιθωριοποίηση των θυμάτων και ευτυχώς νικητών). Έτσι:

-Nομιμοποιήθηκε το εκτός νόμου ΚΚΕ και εισήλθε στην Βουλή.!!!

-Καταργήθηκαν όλες οι γιορτές μνήμης των ηρώων της περιόδου 1945-1949, ως γιορτές μίσους !!!

-Διατάχθηκε η καταστροφή, από την Ιστορία Στρατού, όλων των συγγραμμάτων και ντοκουμέντων που αφορούσαν στα πραγματικά γεγονότα της περιόδου της κομμουνιστικής ανταρσίας και των αγώνων του Ε.Σ. (Δεν γνωρίζω εάν αυτό συνέβη και για τα αρχεία της Βουλής ).

-Σβήσθηκαν από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου όλα τα αφορώντα στον συμμοριτοπόλεμο τοπωνύμια -και ως εκ τούτου τέθηκαν επισήμως εκτός αυτού όλοι οι υπέρ πατρίδος πεσόντες στρατιωτικοί, εκείνων των αγώνων.

-Διατάχθηκαν οι στρατιωτικές μονάδες να μην αναφέρουν «λέξη» για τα γεγονότα και τους αγώνες του ¨Έθνους κατά την περίοδο 1944-1949. Γιά τις Ε.Δ. η χρονική εκείνη περίοδος της προδοσίας κατά της πατρίδος είναι ανύπαρκτη! Σαν να σταμάτησε ο χρόνος!!!! ¨Όσο και εάν ακούγεται και είναι παράλογο.

-Στις 15-9-1989, με εισήγηση του κ. Μητσοτάκη, ψηφίσθηκε ο Ν 1863/ΦΕΚ204.Α΄/18-9-89, δια του οποίου μετονομάσθηκαν, ο μεν συμμοριτοπόλεμος σε εμφύλιο, οι δε συμμορίτες σε ««« δημοκρατικό στρατό»»»!!!! (Λές και ο Ε.Σ. της Ελλάδος, των νομίμων και δημοκρατικών κυβερνήσεων, που είχαν ψηφισθεί από το 92%,περίπου του Ελληνικού λαού, δεν ήταν δημοκρατικός, αλλά ήταν φασιστικός ή αναρχικός και έπρεπε να εξοβελισθεί από τους δημοκράτες του Στάλιν !!!).

-Αρχισαν να τιμώνται αυτοί που σήκωσαν τα όπλα κατά της πατρίδος και οι διάφοροι
ξενοκίνητοι σφαγείς του Ελληνικού λαού, οι οποίοι, εάν επικρατούσαν τότε, σήμερα δεν θα υπήρχαν, ούτε Μακεδονία, ούτε Ήπειρος, αλλά ούτε οι εκ του ασφαλούς πλέον θαυμαστές και χειροκροτητές των!

-Στις 24-5-2005 διατάχθηκαν οι στρατιωτικές μονάδες να αναρτήσουν τις σημαίες των μεσίστιες εις ένδειξιν συμμετοχής των στο επίσημο πένθος του κράτους για τον θάνατο του Φλωράκη!!! ( Ο οποίος εκπαιδευθείς στην Σοβιετική ¨Ένωση εστάλη και διετέλεσε - ως καπετάν Γιώτης - διοικητής της Ι Μεραρχίας του ««« δημοκρατικού στρατού»»» κατά τις επιχειρήσεις του εναντίον του ¨Έθνους, ευθυνόμενος για χιλιάδες σφαγές, αξιωματικών και οπλιτών του Ε.Σ.) Ενώ με το ΦΕΚ698/24-5-2005 αποφασίσθηκε να γίνει η κηδεία του δημοσία δαπάνη, για τις «« εξαιρετικές υπηρεσίες που προσέφερε στο Λαό στην Πατρίδα και το Έθνος»» !!!

-Στις 30 -11-07, μετέβη ο κ. Πρωθυπουργός στον Αι-Στράτη για να εγκαινιάσει το μουσείο της δημοκρατίας και να τιμήσει και τους τότε εξόριστους.

-Στις 8-4-08, σύσσωμη η ηγεσία του ΚΚΕ τίμησε στον Γράμμο, σε γιορτή για τα 90 χρόνια του, με εκδηλώσεις και πύρινους πανηγυρικούς λόγους, τους αγωνιστές και φονευθέντες άνδρες του δημοκρατικού στρατού κατά τους αγώνες του εναντίον του Ε.Σ.(1946-1949).

-Πριν μερικές ημέρες, ο πρόεδρος του Συνασπισμού κ. Τσίπρας πήγε στα Γιάννενα και τίμησε την μνήμη του αρχισφαγέα των μη κομμουνιστών Ελλήνων Άρη Βελουχιώτη !!!
[...]


     Στην προσπάθειά της αυτή να ξαναγράψει παραχαραγμένη την Ιστορία της Χώρας μας, η Αριστερά θορυβεί. Θορυβεί πολύ. Θορυβεί σε όλα τα διατιθέμενα σήμερα μέσα, μεταξύ αυτών και στο Διαδίκτυο. Πορεύεται με την τακτική του "λέγε - λέγε, στο τέλος κάτι θα μείνει".
     Άν αναζητήσετε για παράδειγμα στο google search τις λέξεις "οι νεκροί του πολυτεχνείου περιοδικό ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ", θα σας εμφανίσει περίπου 16.200 αποτελέσματα (0,27 δευτερόλεπτα). Τόσοι είναι όλοι αυτοί, που αναπαρήγαγαν τη συγκεκριμένη έρευνα του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ στο Διαδίκτυο.
     Το κωμικοτραγικό της υπόθεσης είναι οτι, το Πόρισμα Τσεβά, με βάση το οποίο παραπέμφθηκαν σε δίκη οι πρωταίτιοι της Δικτατορίας, δέν επιβεβαιώνει αυτήν την "έρευνα" του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, όπου επικαλείται ανώνυμους μάρτυρες των περιστατικών που καταγράφει. Κι όμως, αυτή η κατασκευασμένη "έρευνα", ανεπαρήχθη σε πάνω απο 16.000 ιστοσελίδες.


     Στον Ιστοχώρο που βρίσκεσθε, στο www.Greg61.gr, θα βρείτε κομμάτια της Πραγματικής Ιστορίας της Χώρας μας, που κινδυνεύουν να χαθούν στη λήθη και να πνιγούν μέσα στο βόρβορο των κατασκευασμένων "γεγονότων" που υπάρχουν αναρτημένα στο Ίντερνετ σήμερα.
     Πολλά απο τα βιβλία και αφιερώματα που υπάρχουν εδώ, κυκλοφόρησαν ελάχιστα έως καθόλου, αφού σκόνταψαν στην άρνηση των διαφόρων εκδοτικών οίκων να τα τυπώσουν και να τα κυκλοφορήσουν ευρέως, όπως για παράδειγμα συνέβη με το "Σβαρνούτ" του Νίκου Μέρτζου, που κυκλοφορούσε σε τεύχη ως ένθετο στην Εφημερίδα "Μακεδονία".
     Όλα σχεδόν τα βιβλία που θα βρείτε αναρτημένα εδώ, μου παραχωρήθηκαν σε συμπιεσμένα (ζιπαρισμένα) αρχεία του Microsoft Word και με ρητή άδεια δημοσιεύσεώς τους στον Ιστότοπό μου, με τη φράση:

«Γειά σας,
μπορείτε ελεύθερα νά δημοσιεύσετε ότι επιθυμείτε. Η ελληνική ιστορία ανήκει σέ όλους εμάς πού τιμούμε όσους μάτωσαν γιά νά τήν γράψουν.»

    Για τον λόγο αυτό,
επιτρέπεται ρητά η αντιγραφή και η αναδημοσίευση οποιασδήποτε σελίδας ή μέρους αυτής που υπάρχει σ' όλες τις δημόσια ορατές περιοχές σ' αυτόν τον Ιστότοπο. Η αναφορά στην πηγή είναι επιθυμητή αλλ' όχι απαραίτητη.

    Σχόλια αναγνωστών / μελών που αποστέλλονται προς δημοσίευση στο
http://Greg61.gr/, γίνονται ευχαρίστως δεκτά τόσον στο Φόρουμ όσο και στο nakosgrg@gmail.com και θα δημοσιευθούν, υπο τους εξής -αθροιστικά- όρους:
                    1. Είναι γραμμένα με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες κι όχι με greeklish ή κεφαλαία.
                    2. Είναι επώνυμα και περιέχουν ρητή επισήμανση "Προς δημοσίευση στη σελίδα -λίνκ σελίδας-".
                    3. Είναι στοιχειοθετημένα, με σχετικές παραπομπές προς το Διαδίκτυο σε πραγματικά γεγονότα.
                    4. Είναι γραμμένα με σεβασμό στη διαφορετική άποψη και δέν περιέχουν υβριστική φρασεολογία.

Με εκτίμηση,
Γρηγόρης Νάκος.
Greg61
Greg61
Η Πραγματική Ιστορία της Νεώτερης Ελλάδας
Η Πραγματική Ιστορία της Νεώτερης Ελλάδας
Γρηγόρης Νάκος
Γρηγόρης Νάκος
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη